De makkelijkste manier om een vakantiewoning te huren of verhuren!

Nederlands
Vakantieappartementen vinden
Aanbevolen Appartementen
Parijs Appartement #3500Paris
Appartement #3500Paris
Parijs, 3 ème - Le Marais
vanaf €959/week
Slaapplekken 4, 2 bed / 1 bad
Parijs Appartement #110PAR
Appartement #110PAR
Parijs, 14 ème - Montparnasse
€831 - €1,056 per week
Slaapplekken 4, 1 bed / 1 bad
Parijs Appartement #167PAR
Appartement #167PAR
Parijs, 14 ème - Montparnasse
€1,661 - €2,520 per week
Slaapplekken 4, 2 bed / 1 bad
Parijs Appartement #179bParis
Appartement #179bParis
Parijs, 15 ème - Montparnasse
€1,992 - €2,249 per week
Slaapplekken 3, 1 bed / 1 bad

Apartamente la Paris : Ce este Inclus?

Apartamente la Paris

Apartamentele la Paris sau apartamentele hotel sunt o alternativa excelenta fata de camera de hotel clasica. Pentru sederi mai lungi de o saptamana, apartamentele  sunt mai rentabile si iti ofera aceleasi utilitati ca si acasa.

Pentru cei care viziteaza Parisul pentru prima data, sa stiti ca orasul este separat in 20 de arondismente. Fiecare comunitate are specificul ei, de la Parisul Vechi la Belleville, poti gusta Parisul in mai multe feluri. Apartamentele din Paris sunt listate dupa cartier si isi pastreaza specificul lor.

Apartamentele pot fi alese in functie de numarul de persone, familie sau grup si corespund atat unui cuplu ce cauta o vacanta romantica cat si unui grup de prieteni.  Se pot gasi garsoniere sau camere confortabile pe gustul  si bugetul fiecaruia. 

Ce este inclus?

Apartamentele sunt afisate in functie de metri patrati. O garsoniera incantatoare de 38 de metri ar fi echivalentul taliei unui living modest al unei case din America de Nord. Un dormitor din Paris este mobilat dintr-un pat, cu perne, cearceafuri, paturi, prosoape de baie si bucatarie.

Majoritatea bucatariilor includ o placa de gatit si/sau aparat microunde, farfurii, pahare si ustensile de bucatarie. Nu fii mirat daca vezi in descrierea apartamentului bucatarie "deschisa" spre living.

Majoritatea apartamentelor hotel sunt disponibile dar afiseaza un pret foarte mare. Un apartament cu trei dormitoare, living si complet utilat poate costa intre 1300 € si 3000 € pe saptamana. Apartamente mai mici sunt inchiriate la 400 € pe saptamana.

Apartamentele mobilate confera un mare serviciu turismului din Paris. In apartamentul tau, mancarea poate fi partajata iar oamenii de afaceri pot decompresa. Inchirierea de garsoniere sau apartamente timp de o saptamana sau chiar si un an este foarte frecventa.

Ai o gama larga de posibilitati cand vrei sa te cazezi la Paris. E important sa inchiriezi un apartament mobilat iar acesta sa fie in apropierea mijloacelor de transport. Acestea au avantajul de a fi mai spatioase decat o camera de hotel si asigura intimitate. Mai au de asemenea avantajul de a te face sa te simti ca un adevarat parizian, si nu ca un turist.
Other Articles On Parijs